Suntem o echipă tânără cu medici specialiști ortodonți care participă anual la cele mai prestigioase cursuri și congrese de profil din Europa.

Orto Office a fost înființat în 2013 de dr. Hariclea Moroșan, doctor în medicină cu o experiență în practică de peste 10 ani iar până acum în clinica noastră au fost tratați cu succes peste 300 de pacienți.

Viziunea noastră este excelența în ortodonție obținută prin standarde înalte de performanță, calitate ireproșabilă a serviciilor, metode de tratament inovatoare, materiale de înaltă calitate atent selecționate și studiate iar rezultatele obținute ne diferențiază.

Noi analizăm cu atenție fiecare caz în parte și oferim cea mai bună soluție de tratament centrată pe nevoile individuale. La noi în clinică pacientul are mereu alternative de tratament expuse transparent, explicit și onest, astfel încât decizia finală să fie aleasă în mod conștient pentru sănătatea individului.

Transparență

Tratament individualizat

Onestitate

Personal de excepție

Echipament modern

Orto Office IconOrto Office

Bulevardul Dimitrie Cantemir 9, București

5,0 16 reviews

 • Avatar Irina Ionescu ★★★★★ acum un an
  Ți s-a întâmplat să mergi des la medicul stomatolog pentru că faci ușor carii interdentare din cauza … More dinților înghetuiți? Mie da, și știu cât este de frustrant…
  Imaginează-ți cum ar fi să scapi de problema asta, iar ca bonus, să te pricopsești și cu un zâmbet molipsitor :)
  Îi sunt recunoscătoare Dnei Dr Hariclea Moroșan pentru grija pe care a avut-o față de mine... de fiecare dințișor al meu!
  Dacă fiecare din noi și-ar face meseria cu cel puțin la fel de multă pasiune, dăruire și profesionalism am trăi într-o lume mai bună, mai frumoasă.
  Mergeți cu toată încrederea la Orto Office. Întreaga echipă este asemenea ei.
 • Avatar Alin Sirbu ★★★★★ acum un an
  SIMPLY THE BEST!
  Recomand Orto Office dupa un tratament ortodontic care a durat aproximativ 2 ani, timp
  … More in care nu am avut nevoie macar o data de vreun calmant (este doar un aspect, insa pentru cei in cauza, destul de important). Se lureaza cu grija si pasiune! Iar rezultatele sunt pe masura.
  Hari si Olta sunt atat medici, cat si oameni de exceptie. Va veti convinge, cu siguranta!
  Recomand cu toata increderea!
 • Avatar Maria Rotaru ★★★★★ acum un an
  Doamna doctor Hariclea Morosan a făcut un lucru minunat pentru fetita mea, i-a redat încrederea în ea … More printr-un zâmbet fericit.Lucreaza deosebit de frumos cu copiii și le explica pe înțelesul lor ce trebuie să facă pentru o dantura sănătoasă și frumoasă. Recomand cu toată încrederea Orto Office!
 • Avatar Alexandru Molnar ★★★★★ acum un an
  Doamna doctora Hariclea Morosan merita toata aprecierea pentru munca extraordinara pe care o face. Pe … More langa profesionalism este si o persoana placuta. Recomand in primul rand serviciile dumneaei si in al doilea rand cabinetul. Am avut experienta si cu un medic chirurg si a fost totul okey.
 • Avatar Loredana Cernat ★★★★★ acum un an
  Orto Office oferă servicii de calitate și profesionalism. După trei ani de tratament ortodontic alături … More de Hari și Olta , am ajuns sa am un zâmbet frumos. Experiența a fost una plăcută. Și recomand și astăzi serviciile celor de la orto office celor care au probleme ortodontice și vor sa urmeze un tratament in acest sens.
 • Avatar Nitu Andreea ★★★★★ acum 7 luni
  Doamna doctor Hariclea Morosan, împreuna cu toată echipa Orto Office sunt un exemplu de profesionalism, … More dedicație și grija desăvârșita pentru pacient. Revin de fiecare dată cu mare plăcere! Recomand cu toată încrederea!!!!

Portofoliu

Glisează Stȃnga <> Dreapta cu Ajutorul Butonului!