Suntem o echipă tânără cu medici specialiști care participă anual la cele mai prestigioase cursuri și congrese de profil din Europa.

Orto Office a fost înființat în 2013 de dr. Hariclea Moroșan, doctor în medicină, șef lucrări la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Medicină și Știinte Biologice cu o experiență în practică de peste 13 ani iar până acum în clinica noastră au fost tratați cu succes peste 300 de pacienți.

Viziunea noastră este excelența în ortodonție și stomatologie obținută prin standarde înalte de performanță, o echipă multidisciplinară de medici specialiști, calitate ireproșabilă a serviciilor, metode de tratament inovatoare, materiale de înaltă calitate atent selecționate și studiate iar rezultatele obținute ne diferențiază.

Noi analizăm cu atenție fiecare caz în parte și oferim cea mai bună soluție de tratament centrată pe nevoile individuale. La noi în clinică pacientul are mereu alternative de tratament expuse transparent, explicit și onest, astfel încât decizia finală să fie aleasă în mod conștient pentru sănătatea individului.

Transparență

Tratament individualizat

Onestitate

Personal de excepție

Echipament modern

Excelent
Pe baza 25 recenzii
Iozefina-Elena Floroiu
Iozefina-Elena Floroiu
22/09/2023
Dr.Hariclea Morosan, dr.Rodica Bulearca și nu în ultimul rand dna.as.Flori Ionescu, o echipa imbatabila, Orto Office, pe scurt! Am ajuns aici în urma unei recomandări pe care nu am regretat-o nici măcar o clipa. Fiica mea cea mica (14 ani acum) venea din Germania, acum 3 ani , avea de continuat purtarea de ap.dentar. Respectarea orelor termenelor de programare după o prealabila consultare a calendarului comun dr.-pacient, permanent având prioritate programul fiicei mele, care a avut un orar încărcat (scoala, cursuri particulare), beneficierea de o consiliere prietenoasa și profesionista, cu accent pe nevoile vârstei copilului, profesionalismul echipei dr.-asistenta ( fiica mea a avut nevoie de 2 ori de ap.dentar, extracția celor 4 masele de minte, detartraj) s-au regăsit în rezultatul final, o dantura cu un aspect deosebit, care au redat fiicei mele încrederea în sine și descoperirea unei bucurii de a merge la stomatologie, fără frica. Va mulțumim din suflet pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi și recomand cu căldură acest cabinet tuturor celor care doresc calitatea serviciilor stomatologice oferite, la un preț onest, corect. ORTO OFFICE!
Cristina Cocalcu
Cristina Cocalcu
22/09/2023
Un loc unde profesionalismul se întâlnește cu empatia iar rezultatul este uimitor!Va multumesc ptr răbdarea și grija pe care ați avut -o cu fiica mea timp de 2 ani și rezultatul după ce a dat jos aparatul dentar este spectaculos !Multumim!
A V
A V
21/09/2023
Cabinet cu aparatura de ultima generatie situat in centru. Am obtinut aici rezultate peste asteptari cu putina rabdare. Tratamentul meu a durat doi ani. Multumesc dr.Laura Garea
Lisa S
Lisa S
06/07/2023
I am currently in Romania for an international pedagogy project and spending two nights in Bucharest. My orthodontist back in Germany changed the wires on my braces two days ago but forgot to check they were trimmed properly so they were cutting into the insides of my cheeks. I found Orto Office online and decided to drop in as it's close to my hostel and has great reviews. Even though I obviously didn't have an appointment, I was welcomed in a very friendly way by the receptionist, and the orthodontist immediately told me she could help me. I only had to wait for about 20 minutes; the spiky end of the wire was filed down and a blob of filling material applied. It was super quick and very effective. I'm so relieved; I thought I'd have to spend the next ten days with increasingly sore cheeks. At the end, I was also given a new box of wax because I told them at the beginning that I was running low. The appointment was finished off with the orthodontist giving me some great recommendations for the area I was travelling to for the project. Overall, a really pleasant experience :-) Thank you so much!
Sorina Hutanu
Sorina Hutanu
28/05/2022
M-am prezentat la acest cabinet pentru aparat ortodontic. De la prima discutie mi s-au prezentat toti pasii pe care trebuie sa ii urmez si toate preturile aferente, incepand de la extractia molarilor de minte si pana la indepartarea aparatului. Doamna doctor Rodica Bulearca este un profesionist desavarsit, te face sa uiti de frica de dentist. Cabinetul este curat si modern iar preturile sunt mai mult decat decente. Recomand cu incredere!
Albert Morosan
Albert Morosan
13/01/2022
M-am prezentat de multe ori la acest cabinet cu diverse probleme precum carii, extragere molari de minte, implant dentar, detartraj, etc. și de fiecare data serviciile au fost impecabile. Doamna doctor Rodica Bulearca este un profesionist desăvârșit și este înconjurată de o echipa pe măsură. Recomand!
Nicoleta Cristescu
Nicoleta Cristescu
20/07/2021
Sunt foarte mulțumită de serviciile Orto Office și recomand din tot sufletul! Doamna doctor Hariclea Moroșan și echipa dumneaei s-au ocupat ireproșabil de mine și astfel am reușit să obțin zâmbetul mult visat. Sunt cei mai buni! 🥇
Alexandra Dumitru
Alexandra Dumitru
17/05/2021
Curat, modern, placut, personal amabil. Am ajuns la doamna doctor Hariclea Morosan pentru un aparat dentar. Mi-a explicat ce ar trebui sa fac, mi-a spus care ar fi planul de actiune. In ceea ce priveste costurile, mi-a spus de la inceput la ce sa ma astept.
Vezi toate review-urile

Portofoliu

Glisează Stȃnga <> Dreapta cu Ajutorul Butonului!