Dinți ficși în 24 de ore SKY Fast & Fixed

Ai dantura compromisă, ți-ai pierdut toți dinții sau nu poți tolera proteza?

Cu ajutorul tehnologiei SKY Fast & Fixed vei avea o dantură fixă în doar 24 de ore și vei putea să zâmbesti liniștit.
La Orto Office folosim implanturi germane premium de la Bredent. Sub denumirea de „dinți ficși într-o zi” sistemul de implanturi îți oferă posibilitatea de a avea o dantură fixă (fără proteză) într-o singură zi. La finalul zilei vei pleca acasă cu implanturi, lucrare protetică fixă și cu zâmbetul pe buze.

Află mai multe

Aparate dentare

Ai nevoie de aparat dentar?

Orto Office este o clinică activă în domeniul Ortodonției de mai bine de 10 ani. Aici vei avea parte de un tratament potrivit
nevoilor tale estetice și funcționale. Vrei să ai un zâmbet frumos și sănătos? Vino la o consultație în locația noastră
din centrul Bucureștiului pentru a obține o dantură impecabilă!

Află mai multe

Dinți Ficsi in 24 de ore SKY Fast & Fixed

Ai dantura compromisă, ti-ai pierdut toți dinți sau nu poți tolera proteză?

La Ortooffice folosim implanturi germane premium de la Bredent. Sub denumirea de “dinți ficsi intr-o zi” sistemul de implant iți oferă posibilitatea de a avea o dantură fixă (fară proteză) intr-o singură zi. La finalul zilei vei pleca acasă cu implanturi , lucrare proteică fixă și cu zâmbetul pe buze.

Află mai multe

Aparate dentare

Ai nevoie de un aparat dentar?

Ortooffice este o clinică cu peste 10 ani de activitate in Ortodenție. Vei avea parte de un tratament potrivit nevoilor tale estetice și funcționale. Vrei să ai un zâmbet frumos și sănătos? Vino la un consult în clinica noastră din centrul Bucureștiului pentru a afla cum poți să ai un zâmbet impecabil!

Află mai multe

Ai pierdut un dinte sau mai mulţi şi nu vrei să şlefuieşti dinţii sănătoşi ca să protezezi lipsa respectivă? Atunci implantul dentar poate fi soluţia potrivită pentru tine! La noi în clinică ai posibilitatea de a beneficia de sistemul FAST & FIXED de la BREDENT (Germania) – atunci când nu mai ai niciun dinte, noi îţi redăm zâmbetul în 24 ore cu ajutorul dinţilor ficşi realizaţi pe loc.

Programează-te

Îţi doreşti zâmbetul perfect, cu dinţi albi într-o formă armonioasă, în echilibru cu faţa ta? Atunci vei opta pentru tratamentul cu faţete dentare şi te vei simţi excelent!

Programează-te


Îţi doreşti un zâmbet frumos şi mai ales sănătos dar gândul la purtarea aparatelor ortodontice clasice (metalice) te sperie puţin? Medicii noştri specialişti îţi vor oferi variante estetice şi confortabile de tratament, vino să te convingi!

Programează-te

Orice problemă dentară, fie ea carie simplă sau complicată, gingivită (umflarea gingiilor) are copilul tău, noi găsim rezolvarea cu grijă şi blândeţe. Chiar şi dinţişorii de lapte îşi găsesc finalul fericit la noi.

Programează-te


Ştii deja că este mai bine să previi decât să tratezi, de aceea medicii noştri te aşteaptă la detartraj şi periaj periodic; în plus, airflow-ul îţi va reda albul natural al dinţilor tăi.

Programează-te

Atunci când lipseşte un dinte, ideal este să protezezi rapid pentru a nu crea un dezechilibru în sistemul masticator. Specialiştii noştri te ajută să alegi varianta potrivită pentru tine.

Programează-te