Ce presupune dantura fixă prin sistemul fast & fixed?

Sistemul Sky Fast & Fixed îi redă pacientului zâmbetul într-o singură zi. Această tehnica modernă de înlocuire imediată a danturii este dezvoltată de Bredent, companie germană, lider Mondial cu experiență de peste 40 de ani în domeniu.

Sub denumirea de “dinți ficși într-o zi” sistemul de implanturi îi oferă pacientului posibilitatea de a avea o dantură fixă (fără proteză) într-un interval de timp foarte scurt. La finalul zilei pacientul pleacă acasă cu implanturi, lucrare protetică fixă și cu zâmbetul pe buze.

Dantura completă într-o zi permite folosirea a 4 implanturi la mandibulă și 6 la maxilar, față de soluțiile clasice, unde erau necesare între 8 și 10 implanturi pe fiecare arcadă.
Pacientul primește în mai puțin de o zi dinți perfect funcționali, cu care poate mânca și vorbi fără niciun disconfort.

Avantajele sistemului de implant rapid Sky Fast & Fixed

Zâmbet nou în doar 3 ore

În aceeași intervenție se pot face și extracțiile dinților irecuperabili, inserarea implanturilor și realizarea lucrării protetice fixe, provizorie

Nu mai sunt necesare alte intervenții chirurgicale de adiție osoasă sau sinus lift, astfel că se micșorează timpul de așteptare și numărul de ședințe de tratament

Fără durere, intervenția pentru dantura fixă într-o zi se realizează sub anestezie locală (sau intravenoasă), pentru ca pacientul să nu simtă niciun disconfort; de asemenea, nici după intervenție nu apar senzații dureroase.

Lucrarea este foarte rezistentă, putând avea o durată de viață de 20 de ani, cu o igienă orală corespunzătoare

Cine este pacientul ideal pentru dantură completă într-o zi?

Pacientul care nu mai are niciun dinte pe arcadă (edentație totală)

Pacientul care a pierdut marea majoritate a dinților

Pacientul care riscă să își piardă toți dinții din cauza unor afecțiuni (de exemplu parodontopatia)

Pacientului care are proteză dentară și nu o tolerează

În ce constă sistemul de implant rapid Sky Fast & Fixed?

Produs in Germania

ALL on 6

Dinți ficși pe 6 implanturi (maxilar superior)

Sistemul pe 6 implanturi, e sistemul dedicat maxilarului superior. Dintre cele 6 implanturi inserate, 2 sunt poziționate oblic, pentru a susține eficient masticația în zona respectivă. Celelalte 4 implanturi sunt inserate vertical, poziție care asigură confortul pacientului.


ALL on 4

Dinți ficși pe 4 implanturi (maxilar inferior)

Adresat maxilarului inferior, sistemul pe 4 implanturi se folosește de cele mai bune porțiuni ale osului, unde se atașează 4 implanturi. Din cele 4 implanturi, 2 sunt mai lungi și oblice (garantează susținerea), iar celelalte două sunt verticale (garantează confort maxim pentru pacient, în cel mai scurt timp posibil).

Cât costă să ai dinți ficși într-o zi?

ALL on 6

ETAPA 1

Reabilitare completămaxilar superior

 • 6 implanturi Bredent
 • 6 bonturi protetice definitive
 • extracții dentare
 • regularizare osoasă
 • augmentare osoasă
 • lucrare fixă provizorie înșurubată pe implanturi

4300 eur


ETAPA 2

Lucrare definitivă

2500 eur

ALL on 4

ETAPA 1

Reabilitare completămaxilar inferior

 • 4 implanturi Bredent
 • 4 bonturi protetice definitive
 • extracții dentare
 • regularizare osoasă
 • augmentare osoasă
 • lucrare fixă provizorie înșurubată pe implanturi

3800 eur


ETAPA 2

Lucrare definitivă

2100 eur

Modalități de plată

Îti oferim posibilitatea de plată a tratamentului în 6 sau 12 rate egale, fără dobândă, prin parteneriatul cu Alpha Bank. De asemenea poti plăti cu cardul tău de credit personal


Stabilește o programare

Fă cunostință cu Dr. Rodica Bulearcă, specialistul tău în Chirurgie Dento-Alveolară,Parodontologie, Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Citește mai mult

Dr. Rodica Bulearcă

Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolară,
Parodontologie, Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Contactează-ne pentru o consultație și află cumSky Fast & Fixed iți poate reda zâmbetul tău.

ProgramareTelefon
Excelent
Pe baza 25 recenzii
Iozefina-Elena Floroiu
Iozefina-Elena Floroiu
22/09/2023
Dr.Hariclea Morosan, dr.Rodica Bulearca și nu în ultimul rand dna.as.Flori Ionescu, o echipa imbatabila, Orto Office, pe scurt! Am ajuns aici în urma unei recomandări pe care nu am regretat-o nici măcar o clipa. Fiica mea cea mica (14 ani acum) venea din Germania, acum 3 ani , avea de continuat purtarea de ap.dentar. Respectarea orelor termenelor de programare după o prealabila consultare a calendarului comun dr.-pacient, permanent având prioritate programul fiicei mele, care a avut un orar încărcat (scoala, cursuri particulare), beneficierea de o consiliere prietenoasa și profesionista, cu accent pe nevoile vârstei copilului, profesionalismul echipei dr.-asistenta ( fiica mea a avut nevoie de 2 ori de ap.dentar, extracția celor 4 masele de minte, detartraj) s-au regăsit în rezultatul final, o dantura cu un aspect deosebit, care au redat fiicei mele încrederea în sine și descoperirea unei bucurii de a merge la stomatologie, fără frica. Va mulțumim din suflet pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi și recomand cu căldură acest cabinet tuturor celor care doresc calitatea serviciilor stomatologice oferite, la un preț onest, corect. ORTO OFFICE!
Cristina Cocalcu
Cristina Cocalcu
22/09/2023
Un loc unde profesionalismul se întâlnește cu empatia iar rezultatul este uimitor!Va multumesc ptr răbdarea și grija pe care ați avut -o cu fiica mea timp de 2 ani și rezultatul după ce a dat jos aparatul dentar este spectaculos !Multumim!
A V
A V
21/09/2023
Cabinet cu aparatura de ultima generatie situat in centru. Am obtinut aici rezultate peste asteptari cu putina rabdare. Tratamentul meu a durat doi ani. Multumesc dr.Laura Garea
Lisa S
Lisa S
06/07/2023
I am currently in Romania for an international pedagogy project and spending two nights in Bucharest. My orthodontist back in Germany changed the wires on my braces two days ago but forgot to check they were trimmed properly so they were cutting into the insides of my cheeks. I found Orto Office online and decided to drop in as it's close to my hostel and has great reviews. Even though I obviously didn't have an appointment, I was welcomed in a very friendly way by the receptionist, and the orthodontist immediately told me she could help me. I only had to wait for about 20 minutes; the spiky end of the wire was filed down and a blob of filling material applied. It was super quick and very effective. I'm so relieved; I thought I'd have to spend the next ten days with increasingly sore cheeks. At the end, I was also given a new box of wax because I told them at the beginning that I was running low. The appointment was finished off with the orthodontist giving me some great recommendations for the area I was travelling to for the project. Overall, a really pleasant experience :-) Thank you so much!
Sorina Hutanu
Sorina Hutanu
28/05/2022
M-am prezentat la acest cabinet pentru aparat ortodontic. De la prima discutie mi s-au prezentat toti pasii pe care trebuie sa ii urmez si toate preturile aferente, incepand de la extractia molarilor de minte si pana la indepartarea aparatului. Doamna doctor Rodica Bulearca este un profesionist desavarsit, te face sa uiti de frica de dentist. Cabinetul este curat si modern iar preturile sunt mai mult decat decente. Recomand cu incredere!
Albert Morosan
Albert Morosan
13/01/2022
M-am prezentat de multe ori la acest cabinet cu diverse probleme precum carii, extragere molari de minte, implant dentar, detartraj, etc. și de fiecare data serviciile au fost impecabile. Doamna doctor Rodica Bulearca este un profesionist desăvârșit și este înconjurată de o echipa pe măsură. Recomand!
Nicoleta Cristescu
Nicoleta Cristescu
20/07/2021
Sunt foarte mulțumită de serviciile Orto Office și recomand din tot sufletul! Doamna doctor Hariclea Moroșan și echipa dumneaei s-au ocupat ireproșabil de mine și astfel am reușit să obțin zâmbetul mult visat. Sunt cei mai buni! 🥇
Alexandra Dumitru
Alexandra Dumitru
17/05/2021
Curat, modern, placut, personal amabil. Am ajuns la doamna doctor Hariclea Morosan pentru un aparat dentar. Mi-a explicat ce ar trebui sa fac, mi-a spus care ar fi planul de actiune. In ceea ce priveste costurile, mi-a spus de la inceput la ce sa ma astept.
Vezi toate review-urile