Alignerele Spark™ sunt soluția modernă și confortabilă pentru corectarea si alinierea dinților.

De ce să alegi alignerele Spark™?

Inovativ și discret

Spark™ utilizează tehnologie avansată pentru a corecta alinierea dinților fără să fie vizibile, astfel încât să poți zâmbi cu încredere în fiecare zi.

Confort maxim

Alignerele Spark™ sunt moi și flexibile, astfel încât nu vor provoca iritații sau disconfort.

Rezultate rapide

Cu Spark™, vei vedea rezultatele dorite într-un timp mai scurt decât te-ai aștepta.

Personalizare totală

Fiecare set de alignere Spark™ este creat special pentru tine, 100% personalizat și digitalizat pentru a asigura o corectare precisă și eficientă a dinților tăi.

Ușor de întreținut

Alignerele Spark™ pot fi îndepărtate pentru periaj și pentru a mânca, astfel încât igiena orală rămâne la cel mai înalt nivel.

Costuri predictibile

Prețul este stabilit la începutul tratamentului.

Cât te costă?

Aparat invizibil Spark™ (ambele arcade)10 - 20 seturi de gutiere cu controale incluse


2500 – 3500 eur

Modalități de plată

Direct în cabinet
Îti oferim și posibilitatea de plată a tratamentului în 6 rate egale fără dobândă prin parteneriatul cu Alpha Bank sau cu cardul tău de credit personal.


Stabilește o programare

Invisalign este printre primele tehnologii în cee ace privește alignerele transparente și s-a dovedit a fi eficientă de-a lungul timpului; pe de alta parte tehnologia Spark Clear Aligners reprezinta cea mai noua generatie de alignere dentare invizibile.


Cea mai mare diferență între cele două tehnologii este materialul din care acestea sunt confecționate. Invisalign folosește SmartTrack, un material din plastic, brevetat, durabil capabil sa ofere mișcări eficiente ale dinților. Pe de altă parte alignerele Spark folosesc tot un material patentat denumit TruGEN. Acesta este mai subțire, mai transparent si mai rezistent la pete decât SmartTrack, ceea ce face Spark o soluție mai discretă si mai estetică decât Invisalign.


Alignerele Spark și Invisalign sunt tratamente ortodontice confortabile datorită decupării cu atenție si a tehnologiei avansate de producție. Cu toate acestea datorită materialului mai subtire alignerele Spark pot fi mai confortabile decat cele Invisalign.


Prețurile ambelor alignere sunt comparabile și variază in functie de nevoile specifice și planul de tratament al pacientului.


Cele doua tehnologii sau dovedit a fi foarte eficiente și reprezinta viitorul tratamentelor ortodontice. Eficiența acestora este dovedita si general valabilă iar diferența in rezultatele obținute poate fi dată de planul de tratament elaborat de medicul tău ortodont.

Fă cunostință cu echipa de medici specialiști în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Citește mai mult

Dr. Laura Gârea

Medic Specialist Ortodonție și
Ortopedie Dento-Facială

Citește mai mult

Dr. Hariclea Moroșan

Medic specialist Ortodonție
și Ortopedie Dento-Facială

Citește mai mult

Dr. Rodica Bulearcă

Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolară,
Parodontologie, Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Începe acum călătoria ta către un zâmbet perfectcu alignerele Spark™!

Contactează-ne pentru o consultație și află cumSpark™ poate transforma zâmbetul tău.

ProgramareTelefon
Excelent
Pe baza 25 recenzii
Iozefina-Elena Floroiu
Iozefina-Elena Floroiu
22/09/2023
Dr.Hariclea Morosan, dr.Rodica Bulearca și nu în ultimul rand dna.as.Flori Ionescu, o echipa imbatabila, Orto Office, pe scurt! Am ajuns aici în urma unei recomandări pe care nu am regretat-o nici măcar o clipa. Fiica mea cea mica (14 ani acum) venea din Germania, acum 3 ani , avea de continuat purtarea de ap.dentar. Respectarea orelor termenelor de programare după o prealabila consultare a calendarului comun dr.-pacient, permanent având prioritate programul fiicei mele, care a avut un orar încărcat (scoala, cursuri particulare), beneficierea de o consiliere prietenoasa și profesionista, cu accent pe nevoile vârstei copilului, profesionalismul echipei dr.-asistenta ( fiica mea a avut nevoie de 2 ori de ap.dentar, extracția celor 4 masele de minte, detartraj) s-au regăsit în rezultatul final, o dantura cu un aspect deosebit, care au redat fiicei mele încrederea în sine și descoperirea unei bucurii de a merge la stomatologie, fără frica. Va mulțumim din suflet pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi și recomand cu căldură acest cabinet tuturor celor care doresc calitatea serviciilor stomatologice oferite, la un preț onest, corect. ORTO OFFICE!
Cristina Cocalcu
Cristina Cocalcu
22/09/2023
Un loc unde profesionalismul se întâlnește cu empatia iar rezultatul este uimitor!Va multumesc ptr răbdarea și grija pe care ați avut -o cu fiica mea timp de 2 ani și rezultatul după ce a dat jos aparatul dentar este spectaculos !Multumim!
A V
A V
21/09/2023
Cabinet cu aparatura de ultima generatie situat in centru. Am obtinut aici rezultate peste asteptari cu putina rabdare. Tratamentul meu a durat doi ani. Multumesc dr.Laura Garea
Lisa S
Lisa S
06/07/2023
I am currently in Romania for an international pedagogy project and spending two nights in Bucharest. My orthodontist back in Germany changed the wires on my braces two days ago but forgot to check they were trimmed properly so they were cutting into the insides of my cheeks. I found Orto Office online and decided to drop in as it's close to my hostel and has great reviews. Even though I obviously didn't have an appointment, I was welcomed in a very friendly way by the receptionist, and the orthodontist immediately told me she could help me. I only had to wait for about 20 minutes; the spiky end of the wire was filed down and a blob of filling material applied. It was super quick and very effective. I'm so relieved; I thought I'd have to spend the next ten days with increasingly sore cheeks. At the end, I was also given a new box of wax because I told them at the beginning that I was running low. The appointment was finished off with the orthodontist giving me some great recommendations for the area I was travelling to for the project. Overall, a really pleasant experience :-) Thank you so much!
Sorina Hutanu
Sorina Hutanu
28/05/2022
M-am prezentat la acest cabinet pentru aparat ortodontic. De la prima discutie mi s-au prezentat toti pasii pe care trebuie sa ii urmez si toate preturile aferente, incepand de la extractia molarilor de minte si pana la indepartarea aparatului. Doamna doctor Rodica Bulearca este un profesionist desavarsit, te face sa uiti de frica de dentist. Cabinetul este curat si modern iar preturile sunt mai mult decat decente. Recomand cu incredere!
Albert Morosan
Albert Morosan
13/01/2022
M-am prezentat de multe ori la acest cabinet cu diverse probleme precum carii, extragere molari de minte, implant dentar, detartraj, etc. și de fiecare data serviciile au fost impecabile. Doamna doctor Rodica Bulearca este un profesionist desăvârșit și este înconjurată de o echipa pe măsură. Recomand!
Nicoleta Cristescu
Nicoleta Cristescu
20/07/2021
Sunt foarte mulțumită de serviciile Orto Office și recomand din tot sufletul! Doamna doctor Hariclea Moroșan și echipa dumneaei s-au ocupat ireproșabil de mine și astfel am reușit să obțin zâmbetul mult visat. Sunt cei mai buni! 🥇
Alexandra Dumitru
Alexandra Dumitru
17/05/2021
Curat, modern, placut, personal amabil. Am ajuns la doamna doctor Hariclea Morosan pentru un aparat dentar. Mi-a explicat ce ar trebui sa fac, mi-a spus care ar fi planul de actiune. In ceea ce priveste costurile, mi-a spus de la inceput la ce sa ma astept.
Vezi toate review-urile